Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί από τον δήμο

Στα πλαίσια λήψης μέτρων αποφυγής της διάδοσης του κορωνοϊού COVID – 19 και εφαρμόζοντας τις διατάξεις του άρθρου 10 του ΦΕΚ Α55/2020, καθώς και τις προβλέψεις της παρ. 5 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, το Δημοτικό Συμβούλιο Αποκορώνου θα λάβει χώρα δια περιφοράς την Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. και λήξη 18:00 μ.μ.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης για τα οποία καλούνται οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ν’ αποφασίσουν είναι τα εξής:

Μέχρι την παραπάνω ώρα λήξης (ήτοι Δευτέρα 23/3/20 και ώρα 18:00) οι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα μπορούν να ψηφίσουν όπως εάν ήταν ψηφοφορία δια ζώσης, με μόνη διαφορά ότι μπορούν να εκφράσουν την ψήφο τους με έναν από τους παρακάτω τρόπους, προκειμένου να επιτευχθεί η μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή και να ολοκληρωθεί η διαδικασία χωρίς κανένα κίνδυνο υγείας:

1. Με e.mail από προσωπικό τους λογαριασμό προς το e.mail της γραμματείας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αποκορώνου με την ψήφο τους, το συνημμένο έντυπο ψηφοφορίας.

2. Με sms από το προσωπικό τους κινητό, προς το κινητό του κ. Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

-Μετά το πέρας της ώρας λήξης, καμία ψήφος δεν θα ληφθεί υπόψη.

-Οι αποφάσεις που θα ληφθούν κατά τον τρόπο αυτό, θα ανακοινωθούν από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου στην πρώτη, μετά τη λήψη αποφάσεων, τακτική συνεδρίαση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook