Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στην Αθήνα, έναν ακόμη άνδρα στη Θεσσαλονίκη και μία 94χρονη γυναίκα στην Αθήνα

Τους 13 έφτασαν οι νεκροί στη χώρα μας από το νέο κορωνοϊό, καθώς άλλοι τρεις άνθρωποι έφυγαν από τη ζωή στη διάρκεια της νύχτας και το πρωί του Σαββάτου.

Πρόκειται, κατά πληροφορίες, για έναν 84χρονο άνδρα που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» της Αθήνας, έναν ακόμη άνδρα στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μία 94χρονη γυναίκα στο νοσοκομείο «Παμμακάριστος» της Αθήνας.

Όλοι τους είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Πλέον, εκ των 13 νεκρών στη χώρα μας από τον φονικό ιό, 11 είναι άνδρες και δύο γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, Παρασκευή, μία γυναίκα 93 ετών, με σοβαρά προβλήματα υγείας, η οποία έφερε και τον κορωνοϊό, είχε αφλησει την τελευταία της πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Η άτυχη υπερήλικη είχε επιβεβαιωθεί ως κρούσμα κορωνοϊού και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στο Ρίο. Η γυναίκα διέμενε στην Ηλεία και είχε επαφή με τους εκδρομείς που είχαν ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους, από τους οποίους της μεταδόθηκε η νόσος.

Νωρίτερα την Παρασκευή, ένας 76χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ενώ εξέπνευσε και ένας 80χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στην κλινική «Παμμακάριστος». 

Το πρωί της Παρασκευής, ακόμη ένας συνάνθρωπος μας πέθανε από τον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν 87χρονο από την Δαμασκηνιά Κοζάνης, χωριό που τελεί επισήμως σε καραντίνα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook