Το μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη.

Ο Δήμος Βιάννου ενημερώνει τους δημότες πως με βάση το άρθρο 20 της ΠΝΠ ΦΕΚ Α’55/11-3-2020 ματαιώνονται όλες οι επετειακές εκδηλώσεις για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου 1821, συμπεριλαμβανομένων, της μαθητικής παρέλασης, της κατάθεσης στεφάνων και της Θείας Δοξολογίας.

Ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης, με αφορμή την αυριανή Εθνική Επέτειο στέλνει το δικό του μήνυμα, προτρέποντας όλους τους δημότες να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στις οικίες τους, αφού η δυσμενής συγκυρία, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απαξιώνει ή να μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

«Η επέτειος της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821 και του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί μια από τις κορυφαίες στιγμές του Ελληνισμού, με τα μηνύματα από τους αγώνες και τις θυσίες των ηρώων του 1821 να παραμένουν επίκαιρα και διαχρονικά. Οι επιτακτικοί λόγοι που μας καλούν για λόγους δημόσιας Υγείας να ματαιώσουμε τις επετειακές εκδηλώσεις, δεν πρέπει να μας αποτρέψουν σε καμία περίπτωση να τιμήσουμε τους προγόνους μας και να γιορτάσουμε την επέτειο της 25η Μαρτίου. 

Για αυτό το λόγο προτρέπω όλους τους δημότες να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στις οικίες τους, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα τον πατριωτισμό τους, ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν εκδοθεί, μένοντας στα σπίτια τους, για να βγούμε ενωμένοι και νικητές στη μάχη κατά της πανδημίας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Σταυρακάκης.                                                                             


Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook