Το ιχθυοπωλείο «ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ» σε συνεργασία με την «ταβέρνα ΠΥΡΟΦΑΝΙ, “μας δίνουν το σύνθημα” να τηρήσουμε το έθιμο της ημέρας για την 25η Μαρτίου.

Φέτος, ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου δεν θα έχει την ίδια λαμπρότητα με τα προηγούμενα χρόνια.

Τέρμα οι παρελάσεις, οι σχολικές εορτές και τα θαλασσινά μεζεδάκια στα τοπικά εστιατόρια. Οι μέρες είναι δύσκολες και πρέπει όλοι να δείξουμε υπευθυνότητα απέναντι στην πανδημία του κορωνοϊού.

Μένουμε σπίτι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα τηρήσουμε και το έθιμο που επιτάσσει μπακαλιάρο σκορδαλιά στο τραπέζι μας…

Το γνωστό ιχθυοπωλείο «ΚΑΣΑΠΑΚΗΣ» στη Σούδα, θα είναι ανοικτό από νωρίς το πρωί για να σας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία σε φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Πάντα με τη γνωστή ποιότητα και εξυπηρέτηση που γνωρίζετε εδώ και χρόνια. Άλλωστε, λόγω των συνθηκών, είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσετε τις μαγειρικές σας ικανότητες στο σπίτι…

Και γι’ αυτούς που δεν το έχουν με την μαγειρική, σε συνεργασία με την «ταβέρνα ΠΥΡΟΦΑΝΙ», σας δίνουν τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τα ψάρια και θαλασσινά της αρεσκείας σε πακέτο, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές!

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά της αρεσκείας σας, μαγειρεμένα με μεράκι, τώρα γίνονται πακέτο για το σπίτι σας.

Μπακαλιάρος σκορδιαλιά, σαρδέλα, γαύρος μαρινάτος, μαριδάκι, καλαμαράκια, χταπόδι, σουπιές, γαριδομακαρονάδα, γαρίδες σαγανάκι, μύδια σαγανάκι, μύδια αχνιστά, αλλά και πολλά συνοδευτικά, θα κάνουν το τραπέζι σας πιο πλούσιο από ποτέ.

Για πληροφορίες και παραγγελίες, μπορείτε να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

28210 96001 – 6974969107 – 6947185532

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook