“Λύγισαν” τα δύο αδέρφια, όταν συναντήθηκαν τηλεοπτικά στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega

Ο Βαγγέλης Παπουτσιδάκης “μάχεται” κατά του κορονοϊού που… θερίζει την Ισπανία.

Την ώρα που η Ισπανία έγινε η δεύτερη χώρα -μετά την Ιταλία- που ξεπέρασε την Κίνα σε νεκρούς από κορονοϊό, ο Βαγγέλης Παπουτσιδάκης, είναι ένας από τους γιατρούς που “μάχονται” στη Βαρκελώνη κατά της εξάπλωσης του φονικού Covid-19. 

Ο Έλληνας γιατρός μίλησε στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega και είχε την ευκαιρία να… συναντηθεί τηλεοπτικά με τον αδερφό του -και επίσης γιατρό- στην Κρήτη.

“Είναι η γιορτή του σήμερα και είναι μόνος του. Βλέπουμε τι αγώνα δίνει. Συγγνώμη, είναι πρωτόγνωρο όλο αυτό που ζούμε. Εγώ δεν είμαι νοσοκομειακός γιατρός, όμως η οικογένειά μου έχουμε τον αδερφό μας εκεί στη Βαρκελώνη και είμαστε όλοι φορτισμένοι”, είπε… μετά βίας, καθώς τον έπνιγαν οι λυγμοί και τα δάκρυα του έτρεχαν ασταμάτητα.

Ο θάνατος… βασιλεύει και στην Ισπανία, εκτός από την Ιταλία, όπου ο κορονοϊός προκάλεσε 738 νέους θανάτους μέσα σε 24 ώρες!

Οι νεκροί ανέρχονται πλέον σε 3.434 (η Κίνα έχει 3.281). Μονάχα η Ιταλία καταμετρά παγκοσμίως περισσότερους θανάτους από τη νόσο Covid-19.

Ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε σε 47.610 από 39.673 χθες Τρίτη (24.03.2020).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook