Δήλωση του Προέδρου του Εμπορικού  Συλλόγου Χανίων  για ελαφρύνσεις  από τον Δήμο Χανίων.

Με επιστολή που υπογράφει ο πρόεδρος του ΔΣ Γιώργος Τοπολιανάκης, ο Εμπορικός Σύλλογος Χανίων καλεί τον Δήμο Χανίων να στηρίξει τους επαγγελματίες που πλήττονται αυτές τις δύσκολες ώρες για τον τόπο μας, συμφωνόντας μάλιστα απόλυτα με την πρόταση που κατέθεσε προχτές ο πρώην Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας , για να συζητηθεί σε Δημοτικό Συμβούλιο προ ημερησίας.

Η επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων αναφέρει:

Κάθε μέτρο στήριξης των επαγγελματιών είναι αυτή την στιγμή κρίσιμο και απαραίτητο. Η κρίση είναι ήδη εδώ και το τέλος της δεν μπορεί καν να προβλεφτεί, με αποτέλεσμα δραματικές συνέπειες στην οικονομία.

Σε αυτό το πλαίσιο η πρόταση του πρώην Δημάρχου κ. Βάμβουκα Αναστάσιου είναι σωστή και πρέπει να υποστηριχτεί ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο,  ειδικά, καθώς στα Χανιά έχουμε, ούτως ή άλλως, δυσανάλογα υψηλά δημοτικά τέλη.

Τα  μέτρα που προτείνονται θα προσφέρουν μια σημαντική ανάσα στις επιχειρήσεις  και τους αυτοαπασχολούμενους , οι οποίοι αγωνίζονται να σταθούν όρθιοι ώστε να μπορούν με την σειρά τους να στηρίξουν την κοινωνία μας σε αυτή την πρωτόγνωρη δοκιμασία. 
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook