Ο 42χρονος Δρ Αντρέας Χίλμπολ από την Βρέμη της Γερμανίας έφυγε το μεσημέρι της Κυριακής από την ζωή χάνοντας την μάχη με τον θάνατο.

Διακεκριμένος επιστήμονας, βρέθηκε στο Ηράκλειο για να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις του σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης. Η καταγωγή του ήταν από την Βρέμη και ο 42χρονος Γερμανός καθηγητής διεγνώσθη με κορονοϊό στις 12 Μαρτίου όταν και βρισκόταν ήδη στο Ηράκλειο, ήταν παντρεμένος ενώ πριν από λίγες ώρες όταν και έγιναν γνωστά τα νέα για τον θάνατο του, τον αποχαιρέτησαν φίλοι και συνάδελφοι. 

Όπως ο φίλος του Αλεξέι Μπουίνγι που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για τον Αντρέας: “Αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (7 Μαρτίου) για την Κρήτη, όπου παρείχε, στο πλαίσιο ανταλλαγής Erasmus, εντατικό μάθημα προγραμματισμού σε φοιτητές πανεπιστημίου. Υψηλό πυρετό ανέπτυξε το βράδυ της Τετάρτης και πήγε για εξέταση. Ο Αντρέας έφυγε από την ζωή σήμερα (σημ. χθες) παλεύοντας θαραλλέα απέναντι στον κορονοϊό. Ο Αντρέας θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας ως ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος. Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και την σύζυγο του Κατρίν”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook