Τι δήλωσε η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, στην περιοχή της Φιλοθέης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η κηδεία του 42χρονου που έφυγε από την ζωή χθες το μεσημέρι χάνοντας την μάχη με τον κορονοϊό.

Η ταφή του 42χρονου έγινε με όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και κατόπιν συννενόησης με την πρόξενο της Γερμανίας, την σύντροφο του Κατρίν και την οικογένεια του που απέστειλε επιστολή με την οποία ευχαρίστηκε όλους τους εμπλεκόμενους για το γεγονός ότι μερίμνησαν ώστε να γίνει η ταφή με σεβασμό στην μνήμη του άτυχου Γερμανού καθηγητή.

“Ευχή είναι να μην έχουμε άλλους νεκρούς. Προετοιμαζόμαστε για όλα, ειναι πολύ σημαντικό όμως να συνεχίσουμε να παραμένουμε στα σπίτια μας” ήταν τα πρώτα λόγια της κ. Μπορμπουδάκη που στην συνέχεια αναφέρθηκε στον θάνατο του 42χρονου: “Υπήρξε μια επιπλοκή που τον οδήγησε στον θάνατο. Ήταν μια γνωστή επιπλοκή και όχι νέα όπως γράφτηκε και δεν υπήρξε ενδονοσοκομιακή λοίμωξη. Όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί του, γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν, να παραμείνουν σπίτι τους. Εξετάζονται και είναι σε εκκρεμότητα 20 δείγματα και περιμένουμε τα αποτελέσματα”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook