Οι μεμονωμένοι εθελοντές φιλόζωοι αλλά και τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων έχουν ήδη προμηθευτεί την σχετική βεβαίωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο

Ο Δήμος Χανίων σε συνεργασία με τα φιλοζωικά σωματεία των Χανίων αλλά και μεμονωμένους εθελοντές φιλόζωους, μεριμνούν για την σίτιση των αδέσποτων ζώων που υπάρχουν στο Δήμο μας, ενόψει της πανδημίας του κορωνοϊού και σύμφωνα με τις οδηγίες της κυβέρνησης για την καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Οι μεμονωμένοι εθελοντές φιλόζωοι αλλά και τα μέλη των φιλοζωικών σωματείων έχουν ήδη προμηθευτεί την σχετική βεβαίωση από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Νικηφοράκη Γιάννη, για την μεταφορά τους στα σημεία σίτισης των αδέσποτων ζώων.

Παράλληλα, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης με εισήγηση του Αντιδημάρχου, κ. Νικηφοράκη προσέφερε και θα συνεχίσει να προσφέρει για την σίτιση των αδέσποτων ζώων σακιά τροφής.

Tέλος ο κ. Νικηφοράκης απευθυνόμενους σε όλους τους πολίτες του Δήμου Χανίων υπογραμμίζει πως: «Να μείνουμε όλοι σπίτι, αλλά να μην ξεχάσουμε τα αδέσποτα ζώα. Ας βάλουμε όλοι ένα μπωλ με φαγητό και νερό έξω από το σπίτι μας.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook