Μια αλλαγή αναμένεται να έχει η ενδεκάδα του ΟΦΗ κόντρα στην ΑΕΚ σε σχέση με το παιχνίδι με την Τούμπα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος προσανατολίζεται λόγω του ότι ο ΟΦΗ παίζει στην έδρα του να αφήσει στον πάγκο τον Μποντόρ και να βάλει από το ξεκίνημα του αγώνα το Σουμπίνιο που πλέον είναι απόλυτα έτοιμος και μπορεί να δημιουργήσει πολλά ρήγματα παίζοντας στον άξονα.

Από εκεί και πέρα άλλη αλλαγή δεν αναμένεται παρά το γεγονός ότι ο 53χρονος τεχνικός δεν έδειξε κάτι συγκεκριμένο στην προπόνηση της Πέμπτης που αφιερώθηκε σε ασκήσεις τακτικής και σε δίτερμα με περιοριστικούς όρους.

Οι Μπούρμπος και Βάντο συνέχισαν και σήμερα το ατομικό τους πρόγραμμα με τον πρώτο από την επόμενη εβδομάδα να επιχειρεί να μπει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και να υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο μετά από τα ματς που ακολουθούν με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ θα κορυφωθεί την Παρασκευή το απόγευμα με προπόνηση που θα γίνει στις 5μ.μ στο ΒΑΚ ενώ θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα (5μ.μ) στο «Γεντί Κουλέ» στην οποία δεν αποκλείεται να δώσει το παρόν και αρκετός κόσμος της ομάδας για να εμψυχώσει τους παίκτες της εν όψει ΑΕΚ.

«Χαζομπαμπάς» ο Πίτσος

Από την προπόνηση της Πέμπτης απουσίαζε δικαιολογημένα ο Μηνάς Πίτσος καθώς η σύζυγος του Μαρία σήμερα το απόγευμα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι που είναι και το πρώτο παιδί για την οικογένεια του Μηνά Πίτσου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook