Στις ενέργειες που πρόκειται να προχωρήσει το επόμενο χρονικό διάστημα η ΠΕΔ Κρήτης, αναφέρθηκε ο δήμαρχος Πλατανιά και Γραμματέας της ΠΕΔ, Γιάννης Μαλανδράκης.

Ο κ. Μαλανδράκης σε ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι η ΠΕΔ Κρήτης εξετάζει ήδη σειρά μέτρων που αφορά μεταξύ άλλων σε απαλλαγή από δημοτικά τέλη, στην ενίσχυση δομών αλλυλεγγύης και στην εύρρυθμη λειτουργία των ΔΕΥΑ.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση του Γ. Μαλανδράκη:

“Στο πλαίσιο της κατάστασης που εχει διαμορφωθεί για τη Οικονομία αλλά και των ευρύτερων επιπτώσεων σε όλη την Κοινωνία , από την πανδημία του Κορωναιού, καθώς και στα πλαίσια της πρόσφατης ΠΝΠ, έχοντας γίνει αποδέκτης προβληματισμών και προτάσεων από συναδέλφους Δημάρχους των  Δήμων Μαλεβιζιου,  Αποκορωνου, Κίσσαμου, Κανδάνου Σέλινου,  Ανωγειων,  όπως και με ενημερώσεις που έχω από άλλους Αιρετούς,  η ΠΕΔ Κρήτης επεξεργάζεται προτάσεις και  τις επόμενες μέρες θα προτείνει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την υλοποίηση μιας σειράς μέτρων για απαλλαγή από Δημοτικά τέλη, ενίσχυση λειτουργιάς δομών αλληλεγγύης, εύρυθμη λειτουργία ΔΕΥΑ /Υπηρεσιών ύδρευσης, καθώς και προτάσεις σε αρμοδιότητες των δήμων.

Οι Δήμοι για άλλη μια φορά θα είναι στο πλευρό των δημοτών τους και η Πολιτεία οφείλει να τους στηρίξει για να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργίας τους και να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα  βιωσιμότητας τους”. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook