Όσο και ωραία να περνάτε τις νύχτες με τον/την σύντροφό σας, με το πέρασμα του χρόνου, τα πράγματα γίνονται βαρετά, ιδίως όσον αφορά στο σεξουαλικό κομμάτι. Αυτό που σας άναβε πριν, τώρα μπορεί να μην σας ανάβει. Οι ειδικοί λένε ότι το κλειδί σε μια επιτυχημένη σεξουαλική ζωή, είναι οι αλλαγές, η δημιουργία νέων κανόνων και η υιοθέτηση νέων μεθόδων.

Ορίστε μερικά πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε, ώστε να κάνετε την σεξουαλική σας ζωή, πιο ενδιαφέρουσα.

Το να κάνετε τρίο, είναι ένα απο τα πιο κλασσικά πειράματα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο τολμηρό απο το να κάνετε σεξ με το ταίρι σας και ένα ακόμα άγνωστο άτομο. Ανεξαρτήτως συνδυασμού φύλων, πρέπει να το δοκιμάσετε τουλάχιστον μια φορά. Να αλλάζετε πολλές στάσεις κατά τη διάρκεια. Το να φροντίζετε και τις ανάγκες κάποιου άλλου, μπορεί να έχει πολύ θετική έκβαση. Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι το ταίρι σας και ο τρίτος συμμετέχοντας θα σας βοηθήσουν να φτάσετε σε κλιμάκωση, μαζί.

Στην περίπτωση που εσείς και το ταίρι σας νιώθετε αρκετά ασφαλείς μεταξύ σας, και εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο, μπορείτε να δοκιμάσετε το swinging (ανταλλαγή παρτενέρ ανάμεσα σε δύο ζευγάρια). Καθώς πειραματίζεστε με ένα νέο ζευγάρι, μπορείτε να το απολαύσετε με τη σειρά σας, και να δημιουργήσετε ένα κουαρτέτο. Έτσι θα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε κάτι νέο. Επιπλέον, θα δείτε το ταίρι σας να κάνει τα δικά του/της κόλπα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, κάτι τέτοιο μπορεί να είναι πάρα πολύ σέξι.

Επίσης έχετε και την επιλογή να προσλάβετε και μία επαγγελματία συνοδό. Με αυτή την επιλογή στη λίστα σας μπορείτε να περάσετε πολύ ωραία στη σεξουαλική σας ζωή. Αν είστε σε κάποιο ταξίδι στην Ελλάδα, και θέλετε να προσλάβετε μια ειδικό, οι πιο φανταστικές συνοδοί στην Αθήνα θα εκπληρώσουν όλες σας τις επιθυμίες, και εκ πείρας, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι καινούριο με το ταίρι σας, κάτι πιθανώς θετικό για τη σχέση σας. Το επιπρόσθετο πλεονέκτημα στην περίπτωση της συνοδού είναι ότι δεν υπάρχει φόβος να την ερωτευτείτε.

Προσπαθήστε να εισάγετε sex toys (ερωτικά βοηθήματα). Αυτό είναι κάτι πολύ βασικό, και σίγουρα πρέπει να βρίσκεται στη λίστα σας. Υπάρχουν άπειρες επιλογές σε διαφορετικά μεγέθη, σχήματα και υλικά. Με αυτά, εσείς και το ταίρι σας θα μπορείτε να περάσετε πολύ ωραία. Καλό θα είναι να βρείτε ένα τέτοιο παιχνίδι που να εξυπηρετεί και τους δυο σας. Μπορείτε να πάρετε έναν κλασσικό δονητή, έναν δονητή με δύο απολήξεις, ή ένα ακόμη πιο κλασσικό sex toy. Αν ψάχνετε κάτι που να εξυπηρετεί και τους δύο, μπορείτε να αρχίσετε με ένα δαχτυλίδι. Θα βοηθήσει πολύ στο ιεραποστολικό, καθώς θα προσθέσει μια ακόμη παραλλαγή του.

Τέλος, παιχνίδια ρόλων! Έχετε φανταστεί ποτέ ότι θα θέλατε να είστε κάποιος/α άλλος/η? Το παιχνίδι ρόλων είναι για σας τότε. Σκεφτείτε μια σέξι και φαντασιακή κατάσταση, και βοηθήστε τον/την  ηθοποιό να βγει απο μέσα σας. Αυτό βοηθά στο να έρθει λίγη  ποικιλία στα πράγματα. Σε περίπτωση που είστε δημιουργικοί, μπορείτε να προσθέσετε λοιπά αντικείμενα και στολές στο όλο σκηνικό. Το παιχνίδι ρόλων θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε τις φαντασιώσεις σας πραγματικότητα. Μπορείτε και να το καταγράψετε σε βίντεο.

Όταν αποφασίσετε τι θα είναι καλό για σας και τον/την σύντροφό σας, μπορείτε να συζητήσετε το πως θα το εντάξετε στην σεξουαλική σας ζωή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook