Στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική ψηφοφορία με συμμετοχή ρεκόρ και οι φοιτητές αποφάσισαν να συνεχίζονται τα μαθήματα εξ αποστάσεως

Προ ημερών σύμφωνα με πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) ηλεκτρονική ψηφοφορία στο πλαίσιο γενικής συνέλευσης του εκπαιδευτικού ιδρύματος και μετρήθηκαν συνολικά 954 ψηφοδέλτια, αριθμός ρεκόρ για τις τελευταίες δεκαετίες που οι κάλπες στήνονταν συμβατικά.

Οι φοιτητές αποφάσισαν ότι σε περίπτωση απροκαθόριστης διακοπής των σπουδών για οποιοδήποτε λόγο που δεν έχει εγκριθεί από ηλεκτρονική ψηφοφορία, τα μαθήματα θα πρέπει να συνεχίζονται κανονικά.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και ένα καταληφθεί το ίδρυμα, τα μαθήματα δεν θα σταματήσουν αλλά θα γίνονται εξ αποστάσεως όπως άλλωστε συμβαίνει τώρα και λόγω του κορονοϊού.

Αυτές τις μέρες κάθε καθηγητής παραδίδει το μάθημα από το σπίτι του και οι σπουδαστές συνδέονται σε ένα συγκεκριμένο link και παρακολουθούν το μάθημα έχοντας τη δυνατότητα να υποβάλλουν και ερωτήσεις όποτε το κρίνουν σκόπιμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook