Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου

Καταστρατήγησε κάθε μέτρο και κάθε κανονισμό ένα ανήλικο Ελληνόπουλο που υποβλήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., οι οποίοι σταμάτησαν στο Αίγιο το αυτοκίνητο που οδηγούσε και του ζήτησαν το δικαιολογητικό για κατ’ εξαίρεση μετακίνησης.

Ο 17χρονος όχι μόνο δεν είχε φροντίσει να εξασφαλίσει τη μετακίνησή του, αλλά δεν διέθετε ούτε άδεια ικανότητας οδήγησης, ενώ υποβλήθηκε και σε αλκοτέστ που έδειξε ότι οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης! Μετά από αυτά, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου κατηγορούμενος για σωρεία παραβάσεων του Κ.Ο.Κ., ενώ του επιβλήθηκε και το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Στις ίδιες παραβάσεις υπέπεσε και ένας 45χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στη Ναύπακτο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., όταν διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το αυτοκίνητό του υπό την επήρεια μέθης και ενώ του είχε αφαιρεθεί η άδεια ικανότητας οδήγησης. Παράλληλα, δεν είχε άδεια για μετακίνηση κι έτσι, εκτός από την προσαγωγή του στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, «χρεώθηκε» και με το πρόστιμο των 150 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook