Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δέκα (10) ατόμων, για την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού COVID 19, στην Υπηρεσία Καθαριότητας.

8 ΥΕ Εργατών Καθαριότητας
2 ΔΕ Οδηγών

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
Αναφέρουμε ενδεικτικά:
1. Ευκρινές φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας
2. Ευκρινές φωτοαντίγραφο του τίτλου των σπουδών τους. Σε περίπτωση πτυχίου ή τίτλου σπουδών της αλλοδαπής επίσημη μετάφραση αυτού.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης.
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 ότι πληρούν τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους μόνιμους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του ν. 3584/07 , άρ.11 έως 17.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση grafeioprosopikoudkissamou@gmail.com ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση:
Δήμος Κισσάμου, Πολεμιστών 1941, Τ.Κ.73400 Κίσσαμος, απευθύνοντάς την στο Γραφείο Ανθρώπινου Δυναμικού & Διοικητικής Μέριμνας, υπόψη κας Μαγδαληνής Γαμπά (τηλ. επικοινωνίας: 28223-40210), από την Τρίτη 7/4/2020 έως και την Παρασκευή 10/4/2020.

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης:
α) στον δικτυακό τόπο του Δήμου Κισσάμου (www.kissamos.gr) και
β) στην ηλεκτρονική διεύθυνση grafeioprosopikoudkissamou@gmail.com.

Η προκηρυξη εδω

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook