Με επιτυχία συνεχίζεται η διανομή τροφίμων κατ΄ οίκον , στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ από τον Δήμο Ηρακλείου.

Η διανομή ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη 1 η Απριλίου σε χωριά του Δήμου ενώ από την Παρασκευή γίνεται σε περιοχές της πόλης (Πατέλες, Κατσαμπάς, Πόρος κ.ά)

Την Τρίτη 7 Απριλίου θα πάει στον Καρτερό, την Πρασσά, το Σκαλάνι, στην Βιομηχανική Περιοχή αλλά και σε συνοικίες του κέντρου του Ηρακλείου.

Συνολικά οι ωφελούμενοι είναι 2.557 και ενημερώνονται τηλεφωνικά προτού πραγματοποιηθεί η παράδοση και για αυτό η διανομή θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί. Την υλοποιούν, λαμβάνοντας τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, εργαζόμενοι των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου, συνεπικουρούμενοι από εργαζόμενους άλλων υπηρεσιών.

Ο Δήμος Ηρακλείου στέκεται εμπράκτως δίπλα στις οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και σε όλες τις ευπαθείς ομάδες, προκειμένου να έχουν όσα χρειάζονται σε αυτήν την δύσκολη περίσταση, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν από το σπίτι τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook