Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο γνωστός λοιμωξιολόγος στον Ανδρέα και τον Σάββα

Στις συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο και στη χώρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, δυο άνθρωποι δεν ξέχασαν ότι το ύψιστο αγαθό είναι η αγάπη απέναντι στον συνάνθρωπο.

Πρόκειται για τον Ανδρέα από την Κρήτη και τον Σάββα από τη βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι υπό αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες που αντιμετωπίζει η χώρα προχώρησαν σε δωρεά μυελού των οστών.

Μάλιστα, ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας, έκανε ειδική μνεία στον Κρητικό και τον Βορειοελλαδίτη εξάροντας το αίσθημα αλληλεγγύης τους προς τον άνθρωπο.

Συγκεκριμένα ο κ. Τσιόδρας είπε στη σημερινή ενημερώση του υπουργείου υγείας προς τους πολίτες:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σάββα από τη Βόρεια Ελλάδα και τον Ανδρέα από την Κρήτη, που παρακινημένοι από τη δικιά τους αγάπη για τον άνθρωπο και όχι από τα δικά μου λόγια όπως αυτοί ισχυρίζονται αποφάσισαν να δωρίσουν μόσχευμα μυελού των οστών ξεπερνώντας τους φόβους αυτών των ημερών. με εξαιρετικό συντονισμό από τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων μάλιστα ο ένας προορίζεται βάσει συμβατότητας για ένα παιδάκι στην Τουρκία.  Αυτό σημαίνει αλληλέγγύη των λαών μπροστά στον κοινό εχθρό”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook