Συνάντηση με τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Ελένη Μπορμπουδάκη.

Τη Διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης Λένα Μπορμπουδάκη επισκέφθηκαν σήμερα στο γραφείο της ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Πατήρ Κορνήλιος Αθανασάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος-Αντιπρόεδρος Ιερού Συνδέσμου Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Πατήρ Σπυρίδων Φουκαράκης, και ο Πατήρ Ελευθέριος Σκουλάς, Γραμματέας του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών.

Οι Πατέρες της Ιεράς Μητρόπολης μετέφεραν στη Διοικήτρια τις ευχές περί υγείας του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου κ. Ανδρέα ενημερώνοντας την παράλληλα για τις Αποφάσεις της σύσκεψης της Ιεράς Μητροπόλεως οι οποίες ελήφθησαν και αφορούν στην εθνική προσπάθεια ενίσχυσης της δημόσιας υγείας, αλλά και εκείνης της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού Covid 19.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σεβασμιότατος κ. Ανδρέας καταβάλλει τον μισθό ενός μήνα υπέρ του ειδικού ταμείου για την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού, ενώ στο ίδιο ταμείο θα συνεισφέρουν κατά βούληση μέρος του μισθού τους και όλοι οι κληρικοί της Ιεράς Μητροπόλεως.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook