Σε βάρος του νεαρού δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος

Μετά από επίμονες έρευνες που κράτησαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια, εξιχνιάστηκε η βίαιη ληστεία που είχε γίνει την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου του 2016 με θύμα έναν ηλικιωμένο μέσα στο σπίτι του στο Μεσολόγγι και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ένας από τους δράστες ήταν ανήλικος.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί ως ενός από τους συνολικά τέσσερις κακοποιούς που είχαν εισβάλει στην κατοικία του ηλικιωμένου, τον είχαν δέσει και τον είχαν κλειδώσει σε ένα δωμάτιο για να ερευνήσουν με την ησυχία τους όλους τους χώρους του σπιτιού. Τελικά, όμως, δεν είχαν βρει κάτι αξίας για να αρπάξουν και διέφυγαν με άδεια χέρια.

Σε βάρος του νεαρού δράστη -που, πλέον, είναι 21 χρόνων- σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου και περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του, καθώς ήταν ανήλικος όταν διέπραξε το αδίκημα. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των τριών συνεργών του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook