Σήμερα Τετάρτη 8 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η δράση Εθελοντικής Αιμοδοσίας του Δήμου Κισσάμου, σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Υπήρξε μεγάλη προσέλευση εθελοντών και συλλέχθηκαν συνολικά 52 φιάλες αίματος, για τον «Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Δήμου Κισσάμου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Κισσάμου για την αιμοδοσία:

"Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την άμεση εξυπηρέτηση και άψογη συνεργασία που είχαμε, την Δ/ντρια Σκορδυλάκη Αρετή και την Προϊσταμένη Πετρουλάκη Ειρήνη της Ν.Υ. Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος που κάλυψε την όλη διαδικασία, τον Επιμελητή Α’ Βιοπαθαλόγο κ. Κωνστανταράκη Βασίλειο και τις νοσηλεύτριες Χατζηϊωάννου Ελευθερία και Πλατσιδάκη Αφροδίτη. Ευχαριστούμε επίσης, την Δ/ντρια του Κέντρου Υγείας Κισσάμου Νικολακάκη Μανωλίτσα, για την υποστήριξή της και την διάθεση ιατρικού προσωπικού, παρόλο που τελικά αυτό καλύφθηκε από το Γ.Ν.Χ..

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ι.Μ. Κισσάμου και Σελίνου κ.κ. Αμφιλόχιο Ανδρονικάκη για την παρουσία του και την έμπρακτη υποστήριξή του στη δράση μας, τον Δ/ντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μπαντουβάκη Μιχάλη για την ευγενική φιλοξενία και το τμήμα Σαμαρειτών του Ερυθρού Σταυρού Κισσάμου για την υγειονομική κάλυψη και υποστήριξη.

Και τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες μας που πρόθυμα συμμετείχαν ως εθελοντές στην σημερινή Αιμοδοσία και συνέβαλλαν στην συλλογή του μεγάλου αριθμού φιαλών.

Θα προσπαθήσουμε να επαναληφθεί σύντομα αυτή η δράση, εφόσον δημότες μας, συνεχίζουν να δηλώνουν συμμετοχή για να δώσουν αίμα και να ενταχθούν στο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών μας  (τηλ. επικοινωνίας 2822340200)".