Η τεχνολογία βοηθάει αυτές τις ημέρες της παραμονής στο σπίτι τις ομάδες να παραμείνουν σε “επαφή”, κάτι που γίνεται και με την ομάδα μίνι παίδων του ΝΟ Χανίων. 

Οι αθλητές της ομάδας πόλο μίνι παίδων του ΝΟΧ με σκοπό να διατηρηθούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη αγωνιστική φόρμα γίνεται έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται όλοι μαζί μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ έχει ως εξής:

Με τις ανάγκες των καιρών προσαρμόζονται οι αθλητές της ομάδας πόλο μίνι παίδων του Ναυτικού Ομίλου Χανίων. Προσπαθώντας το τελευταίο διάστημα να παραμείνουν σε όσο γίνεται καλύτερη αγωνιστική φόρμα έχουν την δυνατότητα να προπονούνται όλοι μαζί μέσω τηλεδιάσκεψης!

Συγκεκριμένα, οι νεαροί πολίστες έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όλοι μαζί σε εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο τους επιδεικνύεται εκείνη ακριβώς τη στιγμή από τους προπονητές της ομάδας, Γιάννη Ζαγουράκη και Σεμπάστιαν Λειψάκη. Πρόκειται για πρόγραμμα το οποίο έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και εκτελείται αυτή τη στιγμή, τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

Με αυτό τον τρόπο, οι μίνι παίδες επιδιώκουν να διατηρηθούν σε μια σχετικά καλή κατάσταση, με την ελπίδα να επιστρέψουν κάποια στιγμή στο φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλο από το κολυμβητήριο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook