Γιατί στην Κρήτη, Πάσχα χωρίς καλιτσούνια δεν γίνεται… 

Και φέτος, το Κρητικό Εργαστήρι, ετοιμάζεται πυρετωδώς για να μας προσφέρει όλα εκείνα τα αγαπημένα προϊόντα που θα κάνουν το πασχαλινό μας τραπέζι πιο πλούσιο.

Παραδοσιακά λαμπριάτικα καλιτσούνια, αλλά και καλιτσούνια ανάμεικτα, χορτάρινα, λυχναράκια, παραδοσιακά ανεβατά, κρεατότουρτες, τσουρέκια και κουλουράκια λαμπριάτικα, σφακιανές πίτες, μαραθόπιτες  και πολλές άλλες γεύσεις, για όλες τις ορέξεις…

 

Αγνά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και αυθεντικές γεύσεις!

Τώρα πλέον, τα προϊόντα της αρεσκείας σας, έρχονται κοντά σας και με ένα τηλεφώνημα στα:

  • Παπαναστασίου 176 – τηλ.: 28210 57185
  • Αποκορώνου 109 – τηλ.: 28210 42200
  • Κισσάμου 89 – τηλ.: 28210 99369

Νέο κατάστημα στην οδό Κισσάμου 89

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που βιώνουμε και στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, το Κρητικό Εργαστήρι εδώ και μερικές ημέρες εγκαινίασε το νέο του κατάστημα, στην οδό Κισσάμου 89, έναντι SYNKA.

Όπως και στα υπόλοιπα καταστήματα, έτσι στο νέο κατάστημα, θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία σε χειροποίητα καλιτσούνια και λοιπά προϊόντα ζύμης, καθώς και άλλα επιλεγμένα παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, με την εγγύηση της ποιότητας της οικογένειας Λαμπάκη.

Καθημερινά από τις 7.00 το πρωί, μπορείτε να απολαύσετε φρεσκοψημένα προϊόντα, συνοδεία ενός υψηλής ποιότητας καφέ IPANEMA espresso Speciality.

Η επέκταση ωστόσο της επιχείρησης και η ανάπτυξη του επιχειρηματικού της πλάνου δεν παύει από την πρώτη ημέρα λειτουργίας της να συνοδεύεται από το πνεύμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εκδηλώνεται με κάθε αφορμή μέσω της έμπρακτης ενίσχυσης του κοινωνικού ιστού και των ανθρώπων που έχουν ανάγκη.

Είναι γνωστό ότι το “Κρητικό Εργαστήρι” είναι παρόν στη στήριξη πολλών κοινωνικών δομών της πόλης – όπως τα σισίτια, το κοινωνικό παντοπωλείο κ.ά – κοινωφελών ιδρυμάτων εντός και εκτός Χανίων, καθώς και μεμονωμένων οικογενειών, προσφέροντας προϊόντα και βοηθώντας από το δικό του μετερίζι το σημαντικό έργο που παράγεται στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook