“Η υπεύθυνη στάση που τηρούμε όλοι μας σε αυτή την συγκυρία, ενδυναμώνει το μήνυμα ότι ενωμένοι, με αποφασιστικότητα, με απόθεμα αλληλεγγύης για τις ευάλωτες ομάδες και κυρίως Μένοντας Σπίτι, μπορούμε να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και τις συνέπειές της” αναφέρει μεταξύ άλλων στο μήνυμά του ο κ. Γ. Μαρκουλάκης

Ακολουθεί το μήνυμα του Διοικητή Π.Υ. Χανίων

“Αγαπητοί συμπολίτες,

εν μέσω των κρίσιμων ημερών που περνά η χώρα μας αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, καλούμαστε για πρώτη φορά να βιώσουμε τη Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών του Κυρίου και να γευτούμε το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, μακριά από τις εκκλησίες μας.

Πιστοί όμως στις παραδόσεις της Ορθοδοξίας μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Άγιο Φως, είναι άσβεστο και μας δίνει δύναμη και ελπίδα για να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της καθημερινότητας, αυτή την κρίσιμη στιγμή.

Η υπεύθυνη στάση που τηρούμε όλοι μας σε αυτή την συγκυρία, ενδυναμώνει το μήνυμα ότι ενωμένοι, με αποφασιστικότητα, με απόθεμα αλληλεγγύης για τις ευάλωτες ομάδες και κυρίως Μένοντας Σπίτι, μπορούμε να ξεπεράσουμε την υγειονομική κρίση και τις συνέπειές της.

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, το Πυροσβεστικό Σώμα έχοντας ως αποστολή την ασφάλεια και προστασία της ζωής και περιουσίας των πολιτών και του Κράτους, του φυσικού πλούτου της Χώρας από κινδύνους φυσικών/τεχνολογικών καταστροφών και λοιπών απειλών και σε συνεργασία με τις συναρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, συμβάλει και θα συνεχίσει να συμβάλει στην εξασφάλιση της πολιτικής προστασίας και της πολιτικής άμυνας της Χώρας μας.

Εγώ ο ίδιος και το προσωπικό της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Χανίων σας ευχόμαστε ψυχραιμία και υπομονή, ώστε να πορευτούμε προς τις ημέρες της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης, με υγεία, αγάπη και ελπίδα.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Ο Διοικητής
Γεώργιος Κ. Μαρκουλάκης
Πύραρχος”
 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook