Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων διοργανώνει διαδικτυακές συνεδρίες με καταξιωμένους εισηγητές και μέλη της προπονητικής κοινότητας. 

Η αρχή θα γίνει την Πέμπτη 23 Απριλίου και η συνέχεια θα δοθεί μία ημέρα μετά (24/04). Ομιλητές θα είναι ο επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Μαρτάκος και ο συντονιστής φυσικής κατάστασης των Εθνικών ομάδων Νεκτάριος Πανταζής.

Η ανακοίνωση του ΣΠΠΝ Χανίων έχει ως εξής:

Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων, λαμβάνοντας υπόψη της, τις ιδιαίτερες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί, εξ αιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού και ταυτόχρονα τον περιορισμό των δράσεων των μελώντης, προγραμματίζει μια σειρά από επιμορφωτικές εισηγήσεις, μέσω τηλεδιάσκεψης, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ενωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Οι επιμορφωτικές συνεδρίες θα γίνουν, από καταξιωμένους εισηγητές και μέλη της προπονητικής κοινότητάς μας.

Προς το παρόν έχουν προγραμματιστεί δύο εισηγήσεις, την Πέμπτη 23/04/2020 και Παρασκευή 24/04/2020, από 17:30 – 18:30.

Ομιλητές θα είναι οι κ.κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΡΤΑΚΟΣ, επικεφαλής του τμήματος ανάλυσης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με θέμα «Η τακτική προσέγγιση- Προετοιμασίατου παιγνιδιού από την πλευρά του αναλυτή» και ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ, Συντονιστής φυσικής κατάστασης Εθνικών Ομάδων, με θέμα «Αποπροπόνηση –Βιολογικές προσαρμογές - Επανένταξη των ποδοσφαιριστών μετά τον Κορονοϊό».

Οσοι από τους συναδέλφους επιθυμούν να παρακολουθήσουν, τις εν λόγω επιμορφωτικές εισηγήσεις, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους και το email τους, στο messenger του Συνδέσμου, στην σελίδα του στο Facebook. (Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων)

Λόγω περιορισμού συνδέσεων στην πλατφόρμα ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και γι αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το αίτημα υποβολής.

Για τους ενδιαφερομένους θα υπάρξει εκ νέου ανακοίνωση, με τεχνικές λεπτομέρειες για την σύνδεσή τους σε αυτήν.