Ημέρες εορτών και σε περίοδο καραντίνας έμειναν χωρίς νερό

Είναι το τρίτο συνεχόμενο 24ωρο κατά το οποίο η περιοχή του Πανοράματος στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου μένει χωρίς νερό.

Η ΔΕΥΑ Ρεθύμνου άφησε χωρίς νερό, σπίτια στο Πανόραμα, τις ημέρες αυτές των εορτών και συγκεκριμένα ανήμερα της Λαμπρής, τη Δευτέρα του Πάσχα και σήμερα Τρίτη και κυρίως εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού όταν δηλαδή οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα.

Χαρακτηριστική της κατάστασης είναι καταγγελία κατοίκου της περιοχής στο Flashnews.gr: 

"Για τρίτο συνεχόμενο εικοσιτετράωρο, από τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας του Πάσχα, έχει διακοπεί η υδροδότηση σε όλη την περιοχή εν μέσω πανδημίας και περιορισμού μετακινήσεων, είμαστε υποχρεωμένοι να παραμένουμε στις κατοικίες μας, χωρίς ωστόσο να μπορούμε να τηρήσουμε τους στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής. Η ΔΕΥΑ Ρεθύμνου για ακόμα μια φορά είναι απούσα, χωρίς να μπορεί να δώσει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση της κατάστασης και μην απαντώντας στις κλήσεις μας.

Από την Κυριακή του Πάσχα μας έχουν ενημερώσει ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε και η υδροδότηση θα επανέλθει έως το βράδυ. Σε μετέπειτα επικοινωνία, μας ενημέρωσαν ότι το δίκτυο χρειάζεται εξαέρωση και να κάνουμε υπομονή, έπειτα ότι τελικά δεν ξέρουν τι βλάβη υπάρχει στο δίκτυο και σήμερα δεν απαντούν καν στο τηλέφωνο"