Τα έργα συνεχίζονται: Επίσκεψη Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού σε 62 Μαρτύρων,  Πάρκο Γεωργιάδη και Ενετικά Τείχη

Αυτοψία σε ορισμένα από τα έργα που πραγματοποιούνται αυτή την στιγμή στο Ηράκλειο πραγματοποίησε το μεσημέρι της Τετάρτης 22 Απριλίου ο Δήμαρχος Βασίλης Λαμπρινός. 

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Αναστασάκη, επισκέφθηκε το εργοτάξιο στο κοινόχρηστο χώρο της 62η Μαρτύρων, όπου μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται να παραδοθεί ένας νέος χώρος πρασίνου και αναψυχής, έκτασης περίπου 3.5 στρεμμάτων. Επίσης, επισκέφθηκε τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στον ίδιο δρόμο, τα Ενετικά Τείχη όπου βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεγάλη παρέμβαση συντήρησης και νέων φυτεύσεων, καθώς και το Πάρκο Γεωργιάδη. 

Στα  Τείχη, αυτό είναι το πρώτο από τα μεγάλα έργα που προγραμματίζει ο Δήμος και περιλαμβάνει εκτός από τις φυτεύσεις, νέο φωτισμό,  επίστρωση των περιπατητικών διαδρόμων, αλλαγή του αστικού εξοπλισμού κ.ά. 

Στο Πάρκο Γεωργιάδη, άλλο ένα μεγάλο μέρος είναι σχεδόν έτοιμο  ώστε να παραδοθεί εκτός απροόπτου μέσα στις επόμενες εβδομάδες. 

Μετά τις επισκέψεις, ο Δήμαρχος δήλωσε σχετικά: «Παρά τις δεδομένες δυσκολίες αυτής της περιόδου, τα έργα συνεχίζονται σε όλο το Ηράκλειο, με στόχο, όπως έχω πει κι άλλες φορές, όταν τελειώσει όλο αυτό, να επιστρέψουμε σε μια καθημερινότητα καλύτερη από εκείνη που αφήσαμε». 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook