Τι ζητάνε από την κυβέρνηση
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση των φοιτητών από τα πανεπιστήμια της Κρήτης
 
"Επιμένουμε στο αίτημα μας καθώς  η μείωση των ενοικίων κατά 40% που εξήγγειλε η κυβέρνηση δεν αφορά όλους τους φοιτητές και δεν λύνει ουσιαστικά το πρόβλημα . Δεν καλύπτει επίσης μια σειρά συναδέλφων που δεν νοικιάζουν το σπίτι στο όνομα τους ή που δεν έχουν συμβόλαιο, αλλά και αυτούς που οι γονείς τους δεν ανήκουν στις «πληττόμενες ομάδες». 
 
Αντί λοιπόν η κυβέρνηση να προσπαθεί να περάσει με κλειστές σχολές και σχολεία , εν μέσω πανδημίας νέο νομοσχέδιο για την εκπαίδευση, ανοίγοντας την πόρτα στα δίδακτρα, χωρίς να έχει λύσει τα ουσιαστικά προβλήματα των φοιτητών, κάνοντας μόνο τα χατίρια των επιχειρηματικών ομίλων φέρνοντας τα πανεπιστήμια στα μέτρα τους.
 
Αντί να κλείνει μπίζνες εκατομμυρίων με κλινικάρχες και μεγαλοεπιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται ακόμα και την πανδημία. Να πάρει έκτακτα μέτρα για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι φοιτητές και οι εργαζόμενοι.
 
Όλοι οι φοιτητές υπογράφουμε εδώ για να δοθεί επίδομα ενοικίου : https://docs.google.com/forms/d/1yItYt9m6wPSdzlCjRRNtdpfI_1VU08fXbQ7ddjqrQEY/edit?ts=5e948f19
 
Φοιτητικοί σύλλογοι Πανεπιστημίου Κρήτης : Ψυχολογίας , CSD , Βιολογικού
Εστιών Πολυτεχνείου Χανιά". Ακολουθήστε το Flashnews στο Google News και στο Facebook