Όλο αυτό το χρονικό διάστημα των περιορισμών στην κυκλοφορία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με πολλές επιχειρήσεις κλειστές, όλοι βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι το διαφορετικό. Να ασχοληθούν με την ησυχία τους με πράγματα τα οποία είτε αμελούσαν, είτε δεν τα…κάτεχαν.

Όμως εκτός από τις επιχειρήσεις και οι Δήμοι κινούνται με διαφορετικούς ρυθμούς με τους αιρετούς να έχουν και αυτοί την ευκαιρία να ασχοληθούν με άλλα πράγματα από την καθημερινότητα των καθηκόντων τους.

Για παράδειγμα, ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, ο οποίος έπιασε γιαλόχαρτα και βούρτσες για να ανανεώσει τις ξύλινες υπαίθριες καρέκλες του.

«Μου πήρε 3 ώρες! Να τρίβω!!! Πρώτα .. χονδρό, μετά ….ψιλό ! Όμως τις έκανα κούκλες! Από αύριο το… λούστρο!! ( για να μη λένε μερικοί/ές…!!)» έγραψε στο προφίλ του στις 11 Απριλίου.

Την ίδια ημέρα επέλεξε και ο Δήμαρχος Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανάκης για να φτιάξει τον κήπο του με τα καλοκαιρινά κηπευτικά.
«Φυτέψαμε το κήπο μας!! Ελέω κορωνοϊού βρήκαμε ευκαιρία και εκτός των άλλων αξιοποιήσαμε το Σάββατο μας!!» έγραψε.

Όμως στην συνέχεια ο Χαράλαμπος Κουκιανάκης αποκάλυψε μια ακόμη δραστηριότητά του:

«Κυριακή στις μέλισσες!! Παρέα με τις βασίλισσές μου!! Εδώ στο μελισσόκηπο όλα λειτουργούν αρμονικά με απόλυτο αλληλοσεβασμό μεθοδικότητα και εργατικότητα!!!» έγραψε την Κυριακή 26 Απριλίου.

Όμως εκτός από τους Δημάρχους και ο γνωστός δικηγόρος, δημοτικός σύμβουλος Πλατανιά και πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ, Ευτύχης Μαυρογένης,  εκτός από – γνωστή στους φίλους του – παραγωγή κρασιού, αποφάσισε να ασχοληθεί και με το πλάσιμο ψωμιού.

«Ζυμώσαμε, μετά από χρόνια, ανάψαμε τους φούρνους. Θα σας κρατήσω ενήμερους αν επιτύχει το πείραμα να εγγραφείτε στους καταλόγους παραγγελίας.» έγραψε στο προφίλ του την Κυριακή 26 Απριλίου.

Μάθε τέχνη και άστηνε και αν σου κάτσει πιάστηνε που έλεγαν και οι παλαιότεροι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook