Ο υφυπουργός αποδέχτηκε την πρόσκληση και εμφανίστηκε ηλεκτρονικά στην τάξη στο πρώτο μάθημα μετά τις «διακοπές» του Πάσχα

“Μέσα σε πολύ ευχάριστο κλίμα υποδεχτήκαμε στην ηλεκτρονική μας τάξη (Ε΄2 του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων) τον Υφυπουργό Παιδείας αρμόδιο για Θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Βασίλη Διγαλάκη!

Ο Υφυπουργός αποδέχτηκε την πρόσκληση που στείλαμε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και εμφανίστηκε στην τάξη μας στο πρώτο μάθημα μετά τις «διακοπές» του Πάσχα, απαντώντας  στον καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με τα σχολεία, το άνοιγμά  τους ,τη λειτουργία τους, την ύλη των μαθημάτων καθώς και για τις αλλαγές στη σχολική μας καθημερινότητα στην εποχή του Κορονοϊού! Μια εμπειρία αξέχαστη κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες που ζούμε όλοι μας!

Είναι από τις στιγμές που πραγματικά η απόσταση μας ενώνει! Στο τέλος κι αφού ευχαριστήσαμε τον κ. Υφυπουργό για την τιμή που μας έκανε να εμφανιστεί στην e Τάξη μας και να απαντήσει με υπομονή σε όλες τις ερωτήσεις-απορίες τον προσκαλέσαμε να μας επισκεφτεί και στη φυσική μας τάξη.

Οι μαθητές/ριες του Ε΄2 του 8ου Δημοτικού Σχολείου κι ο δάσκαλός τους Ευάγγελος Παγωνίδης”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook