Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων διοργανώνει τη δεύτερη επιμορφωτική ημερίδα – διαδικτυακά – το Σάββατο 2 Μαΐου και ώρα 17:30.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ενωση Προπονητών, με εισηγήτρια τη Μαρία Ψυχουντάκη, αναπληρώτρια καθηγήτρια ψυχολογίας – αθλητικής ψυχολογίας στο Σ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου Προπονητών έχει ως εξής: 

Στην συνέχεια της προσπάθειας επιμόρφωσης μέσω τηλεδιάσκεψης,
η Ε. Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων (Σ.Π.Π.Ν. Χανίων), σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ενωση Προπονητών Ποδοσφαίρου (Π.Ε.Π.Π.), διοργανώνει την 2η επιμορφωτική ημερίδα στις 02/05/2020, ημέρα Σάββατο και ώρα 17:30.

Ομιλήτρια θα είναι η κα. Μαρία ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας – Αθλητικής Ψυχολογίας στο Σ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, με θέμα « Αγχος και στρες στην εποχή του Κορονοιού».

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν, αποκλειστικά και μόνο, στο Email του Συνδέσμου [email protected] το ονοματεπώνυμό τους το Email τους και για τα μέλη εκτός συνδέσμου, τον Σύνδεσμο στόν οποίο ανήκουν.

Προσοχή λόγο τεχνικών προβλημάτων οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές μόνο απο το email του συνδέσμου και οχι απο το messenger!!!

Από το εν λόγω Email, του Συνδέσμου μας, θα λάβουν ενημέρωση για τον κωδικό συμμετοχής τους.

Παρακαλούμε τους αιτούντες , αν δεν έχουν λάβει email με τον αριθμό προτεραιότητας για την παρακολούθηση του σεμιναρίου μέσα σε 24ωρες απο τη δήλωση τους, να ελέγξουν τον φάκελο των ανεπιθύμητων, μήπως το email με τον αριθμό προτεραιότητας έχει πάει εκεί.

Σε κάθε άλλη περίπτωση να επικοινωνήσουν με τον σύνδεσμο στο
τηλ 697 332 1962

Λόγω περιορισμού συνδέσεων στην πλατφόρμα ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και γι αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Πρώτα τα μέλη του Συνδέσμου και στην συνέχεια, τα υπόλοιπα μέλη ανάλογα με το αίτημα υποβολής.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook