Ο Λευτέρης Κοπάσης δεσμεύεται σε συνεχή συνεργασία με το σωματείο

Αναλυτικό υπόμνημα το οποίο περιλαμβάνει σειρά αιτημάτων, κρίσιμα για το μέλλον και την πορεία του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, υπέβαλλε στον Πρόεδρο και στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΑΚ το σωματείο εργαζομένων.

Με αφορμή το υπόμνημα σε ανακοίνωσή του ο Πρόεδρος του ΟΑΚ διαβεβαιώνει πως θα ενισχύσει την συμπόρευση της διοίκησης με τους εργαζόμενους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Κοπάσης «ως αποδέκτης της επιστολής του ΔΣ του Σωματείου εργαζομένων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης αποφάσισα να δημοσιοποιήσω το περιεχόμενό της τόσο γιατί αναλύει περιγράφει και τοποθετεί με μοναδικό τρόπο και ωριμότητα τα θέματα που λίγοι θα μπορούσαν, όσο και γιατί πιστεύω ότι αξίζει πραγματικά να γίνει ευρύτερα γνωστή η αιτία των επιτυχιών του Οργανισμού που οφείλουμε να αποδίδουμε στους ανθρώπους που εργάζονται σε αυτόν.

Εργαζόμενοι όλων των πολιτικών απόψεων, απ όλη την Κρήτη, όλων των ειδικοτήτων διαπιστώνεται να συνεχίζουν διαχρονικά με παρρησία να καταθέτουν τεκμηριωμένες απόψεις και ουσιαστικές προτάσεις χωρίς καιροσκοπισμούς και σκοπιμότητες, με ειλικρίνεια και πάθος για τον κοινό σκοπό, αντλώντας τα οφέλη από  την ανάπτυξη του τόπου και την παραγωγική και αποτελεσματική λειτουργία του ΟΑΚαε.

Προσωπικά χαίρομαι για τις θετικές αναφορές τους στις μέρες της θητείας μου ως Διευθύνων Σύμβουλος και δεν κρύβω τις επιμέρους διαφωνίες μου σε κάποιες απόψεις τους, συγκινούμαι όμως πραγματικά ως πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων πριν πολλά χρόνια με την εμβρίθεια και το υψηλό επίπεδο του περιεχομένου της επιστολής τους.

Σήμερα στο ξεκίνημα μιας νέας θητείας που με βρίσκει στο ύπατο πολιτικό αξίωμα του Προέδρου του ΟΑΚ ΑΕ θέλω και δημόσια να τους διαβεβαιώσω ότι θα ενισχύσω με κάθε τρόπο την συμπόρευση της διοίκησης με τους εργαζόμενους για τον κοινό σκοπό μας, καθώς και ότι δεσμεύομαι να τους καλώ ανελλιπώς και συστηματικά να συμμετέχουν και να καταθέτουν τις απόψεις του στα όργανα διοίκησης του Οργανισμού.”

Δείτε ολόκληρο το υπόμνημα του σωματείου εργαζομένων στον ΟΑΚ ΑΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook