Οι πρωταθλήτριες ομάδες των οκτώ ομίλων της Γ’ Εθνικής με κοινή τους δήλωση ζητάνε αναδιάρθρωση και δημιουργία Β’ Εθνικής με δύο ομίλους.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που καταθέτουν αυτό το αίτημα είναι Ρόδος, Πανσερραϊκός, Αλμωπός Αριδαίας, Αστέρας Βλαχιώτη, Καλλιθέα, ΑΕΠ Καραγιαννίων Κοζάνης, Πιερικός και Επισκοπή, που μετά την διακοπή των πρωταθλημάτων και την επικύρωση των βαθμολογιών ως είχαν τη μέρα διακοπής ανακηρύσσονται πρωταθλήτριες αλλά παραμένει ερωτηματικό η άνοδός τους (αφού βάσει προκήρυξης προβλεπόταν άνοδος 4 ομάδων μέσω των μπαράζ των πρωταθλητών).

Οπως τονίζουν θα πρέπει να συγχωνευτούν η Super League 2 με τη Football League και να γίνει μία κατηγορία με δύο ομίλους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΕΣ ΑΡΧΕΣ

Εμείς οι οκτώ ομάδες που με βάση τη χτεσινή απόφαση της ΕΠΟ ανακηρυχθήκαμε πρωταθλήτριες, εκφράζουμε τη ικανοποίηση μας για τη δίκαιη έκβαση των μέχρι τώρα αγώνων μας.

Για να έχει συνέχεια και συνέπεια αυτή η απόφαση της ΕΠΟ, θέλουμε με πνεύμα δικαίου να γίνει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών με δύο ομίλους Β’ Εθνικής με την συγχώνευση FootballLeague και SuperLeague 2. Παρακαλούμε να λάβετε υπ’ όψη σε όποια απόφαση σας, την δική μας ενιαία φωνή και παρουσία

ΡΟΔΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ-ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΛΑΧΙΩΤΗ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΕΠΙΣΚΟΠΗ»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook