Σε Ρέθυμνο. Ηράκλειο και Γόρτυνα

Δύο συλλήψεις «τσαντάκηδων» και μια για κατοχή περιστρόφου ήταν ο απολογισμός δράσεων αστυνομικών υπηρεσιών στην Κρήτη την Πέμπτη 30 Απριλίου

Αναλυτικότερα:

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνης ημεδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας άμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη  ημεδαπός ο οποίος σε προγενέστερο χρόνο αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής η οποία περιείχε χρήματα και κινητό τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνης

Επιπλέον εξιχνιάστηκε χθες στο Ηράκλειο από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου μια υπόθεση κλοπής για την οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού. Επιπλέον, ο ημεδαπός συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, την Τρίτη 28 Απριλίου ο δράστης με τη χρήση δίκυκλης μοτοσυκλέτας αφαίρεσε από ημεδαπή, τσάντα η οποία περιείχε χρήματα, κινητό τηλέφωνο και προσωπικά αντικείμενα.  Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο ημεδαπός διέπραξε την εν λόγω κλοπή ο οποίος αναζητήθηκε και εντοπίστηκε και στην κατοχή του βρέθηκε το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης, ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερούνταν απαιτούμενης ιατρικής συνταγής και ζυγαριά ακριβείας. Επιπλέον, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο τέλεσης κλοπής.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Τέλος συνελήφθη, χθες σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μεσσαράς ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε περίστροφο και 5 φυσίγγια.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αστερουσίων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook