Η Επισκοπή μετά από την απόφαση της ΕΠΟ για ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων είναι πρωταθλήτρια στον 8ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. 

Ούτως ή άλλως η ρεθυμνιώτικη ομάδα είχε “αγγίξει” τον τίτλο και θα μόνο με… αυτοκτονία θα τον έχανε αν συνεχιζόταν το πρωτάθλημα.

Με ανακοίνωσή της η Επισκοπή στέλνει το δικό της μήνυμα μετά την κατάκτηση του τίτλου:

Η Επισκοπή μας είναι η πρωταθλήτρια ομάδα στον 8ο όμιλο Γ’ Εθνικής!

Μπορεί ο τίτλος αυτός να μην γιορτάζεται με τυμπανοκρουσίες και φιέστες άλλων εποχών…

Χρειάστηκε να περιμένουμε να τοποθετηθεί επισήμως η Επιτροπή της Γ’ Εθνικής της ΕΠΟ και προφανώς να υπάρξει η επικύρωση της βαθμολογίας (τουλάχιστον η ανακοίνωση ότι θα προβεί σ’ αυτή) για να είμαστε σε θέση να λάβουμε τον τίτλο που δικαιωματικά, μας ανήκε εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στην πραγματικότητα, απέμεναν μόλις 3 στροφές για να κατακτηθεί και μαθηματικά ο τίτλος με την ομάδα μας να θέλει μόνο 2 βαθμούς έχοντας δύο ματς στην έδρα της!

Δυστυχώς, η πανδημία στέρησε τη δυνατότητα από τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, το διοικητικό μας συμβούλιο και φυσικά τους φιλάθλους μας να χειροκροτήσουν και να επευφημήσουν την ομάδα από κοντά.

Αυτό το πρωτάθλημα δεν ήταν δυνατόν να χαθεί!

Ευτυχώς, θα τους χειροκροτήσουν σε μια ανώτερη κατηγορία, εκεί όπου όλοι θέλουμε να θαυμάζουμε την εκπρόσωπο του νομού μας που επιστρέφει για τα καλά στις εθνικές κατηγορίες!

Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους!

* Στο Δ.Σ. και προσωπικά στον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη που δεν δίστασε για άλλη μια φορά να επενδύσει στη Γ’ Εθνική δημιουργώντας το ανάχωμα για κάτι μεγάλο, ξανά κοιτάζοντας –όπως πάντοτε- τη μεγάλη εικόνα.

* Στον προπονητή μας κ. Γιάσμινκο Βέλιτς και το επιτελείο του που έφτιαξαν μια πληρέστατη ομάδα που, όχι μόνο «περπάτησε» αλλά έτρεξε ταχύτατα έναν μικρό μαραθώνιο.

* Στους ποδοσφαιριστές μας, ακόμη και σ’ αυτούς που δεν ανήκουν στην ομάδα αυτό το διάστημα καθώς, πρόσθεσαν όλοι τους ένα μικρό ή μεγάλο λίθο στο να φτάσει η Επισκοπή μας να κερδίσει την αποδοχή όλων (αξιωματούχων της κατηγορίας, των αντίπαλων ομάδων, των προπονητών και φιλάθλων εξ ου και το γεγονός ότι, ήταν δική τους πρόταση -των παραγόντων- με το που ξεκίνησε η «καραντίνα» να στεφθεί πρωταθλήτρια ομάδα, η Επισκοπή μας).

* Στους φιλάθλους μας που, χρόνια τώρα, μας στηρίζουν, μας υποστηρίζουν όπου κι αν βρίσκεται (σε όποια κατηγορία) η Επισκοπή μας.

Υ.Γ.
Η πανδημία, μας χωρίζει για λίγο αλλά η Επισκοπή μας είναι ο λόγος για τον οποίο κάποια στιγμή (κι εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες και το υπουργείο Υγείας), θα ξανανταμώσουε.

Εις το επανιδείν στα ανώτερα!

Ζήτω η Επισκοπή!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook