Τα αυτοκίνητα θα αξιοποιηθούν απο την υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου 

Σήμερα Σάββατο, παρουσία του Δημάρχου Κισσάμου Γιώργου Μυλωνάκη, των Αντιδημάρχων Μαυροδημητράκη Σπύρο, Χαχλάκη Γιώργο και Χριστουλάκη Θεόφιλου, του Δημοτικού Συμβούλου Θεοδωρογλάκη Μιχάλη και του Προέδρου Δημοτικής Κοινότητας Κισσάμου Κουντουράκη Βασίλη, πραγματοποιήθηκε από το Δήμο , η παραλαβή δύο αυτοκινήτων προσφορά της  εταιρείας “ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε.”. 

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κισσάμου “η εταιρεία, έχοντας αυξημένο το αίσθημα αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους μας, γνωρίζοντας και κατανοώντας τις αυξημένες ανάγκες όλων των Δήμων, προσέφερε τα δύο αυτοκίνητα στην υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κισσάμου για όσο διαρκέσει η κρίση της πανδημίας και έως ότου ξεπεραστεί η απειλή του κορωνοϊού στη χώρα μας. 

Σε δήλωσή του ο κ. Μαυριδάκης κατά την παράδοση, ανέφερε: “Το ελάχιστο που μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε είναι να βοηθάμε όταν χρειάζεται και εφόσον έχουμε τη δυνατότητα. Η κοινωνία τόσα χρόνια  στηρίζει τις επιχειρήσεις μας, ο χανιώτικος λαός μας εμπιστεύεται και μας δίνει τη δύναμη να αναπτυσσόμαστε. Έτσι, εγώ και όλοι οι συνεργάτες της Μ.Μαυριδάκης Α.Ε. κάνουμε το αυτονόητο σε αυτές τις δύσκολες ώρες: προσφέρουμε τα αυτοκίνητά μας στις υπηρεσίες του Δήμου προκειμένου να είναι σε θέση να στηρίξει τις δομές του.

Σας ευχαριστούμε και ταυτόχρονα απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους όσοι έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν όπως μπορούν!”

Ο Δήμαρχος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Μαυροδημητράκης Σπύρος καθώς και όλη η Δημοτική Αρχή του Δήμου Κισσάμου, ευχαριστούν θερμά την εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων  ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ Α.Ε., που με την οικειοθελή προσφορά της στο Δήμο μας, γίνεται αρωγός στην προσπάθειά μας αυτή και μας βοηθάει να είμαστε ακόμα πιο εύκολα και γρήγορα κοντά σας.

Σας θυμίζουμε ότι η γραμμή κοινωνικής στήριξης του Δήμου Κισσάμου (2822340310) είναι και θα παραμείνει σε λειτουργία για την άμεση κάλυψη των αναγκών και των αιτημάτων των δημοτών μας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, καθώς και όσων ηλικιωμένων πρέπει να συνεχίσουν να παραμείνουν προστατευμένοι και ασφαλείς στο σπίτι τους.”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook