Η δημιουργία “βεντέτας” είναι δυστυχώς μια εξέλιξη που όλοι φοβούνται.

Το διπλό φονικό στα Ανώγεια αποτελεί μια τραγική ιστορία που καταγράφεται στη “μαύρη λίστα” αποτρόπαιων γεγονότων που, δυστυχώς, έχουν λάβει χώρα στην Κρήτη.

Εκείνο που επιθυμούν οι φιλήσυχοι πολίτες των Ανωγείων και οι τοπικές αρχές είναι το γεγονός αυτό να αποτελέσει …ιστορία, χωρίς να δοθεί συνέχεια. 

Ο φόβος ωστόσο, μιας “βεντέτας” ανάμεσα στις δύο οικογένειες (Καλομοίρη και Ξυλούρη) πλανάται σαν “μαύρο σύννεφο” και απαιτείται σωστή διαχείριση ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο.

Το μήνυμα του παπα-Ανδρέα Κεφαλογιάννη

Ο εφημέριος της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου στα Ανώγεια παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης στέλνει μέσω του Flashnews το μήνυμα ότι αυτό το άγριο φονικό δεν πρέπει να αποτελέσει την αφετηρία μια συνεχιζόμενης βίαιης κατάστασης. “Το χωριό μας τα Ανώγεια θα στηρίξει, με κάθε τρόπο τις δύο οικογένειες. Δεν θέλουμε να δοθεί συνέχεια σε αυτό το τραγικό περιστατικό και σε αυτό θα εστιάσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι ώρα για περισυλλογή και προσευχή. Θα είμαστε δίπλα στους συγγενείς των θυμάτων”.

Ο παπα-Ανδρέας Κεφαλογιάννης είναι μια προσωπικότητα απολύτως σεβαστή στην τοπική κοινωνία των Ανωγείων. Το ζήτημα είναι το μήνυμα του να εισακουστεί, ώστε να μην έχουμε κι άλλα “δράματα”…

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook