Βαφτίστηκε μετά το φονικό το παιδί του Γιώργου Ξυλούρη

Τα δευτερόλεπτα που προηγήθηκαν πριν πατήσει τη σκανδάλη του όπλου του, περιέγραψε ο 30χρονος γιος του 63χρονου θύματος Λευτέρη Καλομοίρη, ο οποίος παραδόθηκε σήμερα στις αρχές μετά το χθεσινοβραδινό διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Ο 30χρονος ο οποίος κατηγορείται για τον φόνο του Γιώργου Ξυλούρη που σκότωσε τον 63χρονο, φέρεται να είπε στις αρχές πως βρισκόταν στο σπίτι του όταν άκουσε ταυτόχρονα έναν πυροβολισμό και τη μητέρα του να φωνάζει.

Τότε χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε το όπλο που είχε και βγήκε στον δρόμο. Μόλις είδε τον πατέρα του νεκρό από σφαίρα στο στήθος και τον Γιώργο Ξυλούρη στο σημείο, το μυαλό του θόλωσε με αποτέλεσμα να σηκώσει το όπλο, να σημαδέψει τον Ξυλούρη και να τον πυροβολήσει, επιφέροντάς του θανάσιμα τραύματα.

Βαφτίστηκε μετά το φονικό το παιδί του Γιώργου Ξυλούρη

Εντωμεταξύ σήμερα και πριν την κηδεία του Γιώργου Ξυλούρη – η σορός του οποίου μεταφέρθηκε απευθείας στην εκκλησία – βαφτίσηκε το ανήλικο παιδί του προκειμένου να μπορέσει να τελεστεί στη συνέχεια η κηδεία του πατέρα του. Το παιδί πήρε το όνομα τόσο του παππού όσο και του πατέρα του.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook