Κάτι που φημολογείται το τελευταίο διάστημα και έχει κατατεθεί ως πρόταση από τις τέσσερις Ενώσεις της Κρήτης φαίνεται να παίρνει “σάρκα και οστά”.

Σύμφωνα με δήλωση του προέδρου του Ρεθυμνιακού, Κωστή Παπαδάκη, υπάρχει απόφαση της ΕΠΟ για κρητικό όμιλο με 16 ομάδες, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υποβιβαστεί κανείς από το πρωτάθλημα που διεκόπη και ότι θα ανέβουν δύο ομάδες από κάθε Ενωση της Κρήτης. 

Οι δηλώσεις του προέδρου της ρεθυμνιώτικης ομάδας στην επίσημη σελίδα της έχουν ως εξής: «Έπειτα από μια χρονιά όπου ο Ρεθυμνιακός παρουσίασε ένα κατά γενική ομολογία ανταγωνιστικό συγκρότημα, αντιμετωπίζοντας ιστορικούς αντιπάλους με πολύχρονη συνεχή παρουσία στις Εθνικές κατηγορίες, συλλέγοντας πολύτιμες για το μέλλον εμπειρίες, έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για την νέα πρόκληση στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Χαιρετίζουμε με ικανοποίηση την οριστική απόφαση της ΕΠΟ για την κατηγορία στην οποία ανήκουμε, μια απόφαση που βασίστηκε σε πλάνο που υποστηρίξαμε με θέρμη όλα τα σωματεία της Κρήτης, έστω και αν ήμασταν απόλυτα πεπεισμένοι για την επίτευξη του στόχου της παραμονής μας μέσω της διαδικασίας των play out.

Η παρουσία δύο ακόμη ομάδων από την πόλη μας, αλλά και των υπόλοιπων φίλων σωματείων της Κρήτης μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι και το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον Κρητικό όμιλο θα έχει ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον με συναντήσεις που θα διακρίνονται από την ευγενή άμιλλα και το «ευ’ αγωνίζεσθαι».

Εύχομαι σύντομα να εξαλειφθεί η πανδημία του Κοροναϊού, να αρθούν τα μέτρα και οι Ρεθυμνιώτες φίλοι του ποδοσφαίρου να έχουν την ευκαιρία με ασφάλεια να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των ομάδων της πόλης μας και να βρεθούν ξανά στο πλευρό του Ρεθυμνιακού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook