Η μη εξοικείωση των δημοτικών συμβούλων με την έννοια της τηλεδιάσκεψης, είχε αρκετά ευτράπελα!

Προφανώς οι σύμβουλοι ή εν αγνοία τους ή κατά λάθος δεν αντιλαμβάνονταν ότι τα μικρόφωνα του υπολογιστή τους με τον οποίον είχαν συνδεθεί στη τηλεδιάσκεψη, ήταν μονίμως ανοιχτά με αποτέλεσμα να καταγράφονται ήχοι και από τον περιβάλλοντα χώρο και τους ανθρώπους που κινούνταν σε αυτόν.

Έτσι κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης με την οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Χανίων, την ώρα που τοποθετούνταν δημοτικοί σύμβουλοι πάνω σε θέματα, ακούγαμε στο βάθος από μικρόφωνα άλλων δημοτικών συμβούλων που ήταν ανοιχτά, ατάκες από οικείους τους που ήταν στο ίδιο δωμάτιο ή χώρο.

  • Την ώρα λοιπόν που δημοτικός σύμβουλος εξέφραζε την άποψή του ακούστηκε από άλλη κάμερα: “Θα βάλεις λίγη μυζήθρα στο μπολάκι;”
  • Άλλη στιγμή σε τοποθέτηση άλλου συμβούλου, ακούστηκε από κάποια κάμερα μια γυναίκα στο βάθος να λέει: “Παρε μάσκα να βάλεις”
  • Στην αρχή δε, της τηλεδιάσκεψης, από τον υπολογιστή κάποιου συμβούλου ακουγόταν μια γυναίκα να δίνει οδηγίες για ποια κουμπιά πρέπει να πατηθούν.

Πέρα όμως από τα ανοιχτά μικρόφωνα τα οποία έπιαναν ήχους που δεν θα έπρεπε, κάποιοι σύμβουλοι ξεχνούσαν ότι η κάμερα τους έδειχνε κανονικά, από κοντά σε συνεχή σύνδεση.

  • Έτσι κάποιος σύμβουλος την ώρα που τοποθετούνταν οι άλλοι σύμβουλοι άρχισε να καθαρίζει χαλαρά και ωραία το φρουτάκι του και να το τρώει.

Επίσης αξίζει να επισημάνουμε ότι το πλάνο της κάμερας σε πολλές περιπτώσεις ήταν άστοχο δεν ήταν και τόσο… κεντραρισμένο…

Να σημειωθεί ότι οι δημοτικοί σύμβουλοι κατάφεραν το εκπληκτικό, να συζητούν επί 3 (!!!) ώρες εκτός ημερησίας διάταξης θέματα, πριν μπουν στην κανονκή ροή θεμάτων του δημοτικού συμβουλίου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook