Το Πολυτεχνείο πρόσφερε δωρεάν μάσκες που παράγει για την προστασία των εργαζομένων στη ΔΟΥ

Την ακόλουθη ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η προϊσταμένη Δ.Ο.Υ. Χανίων, Μπαχουντάκη Ιωάννα, με εντολή του Διοικητή της ΑΑΔΕ:

“Πρόσφατα, την 29/4/2020, το Πολυτεχνείο Κρήτης μας χορήγησε δωρεάν λίγες από τις μάσκες που παράγει για την προστασία των εργαζομένων στις δομές υγείας, (γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού κλπ), ώστε να καλύψουμε την ανάγκη προστασίας των συναδέλφων που είναι επιφορτισμένοι να πλησιάζουν σε κοντινή απόσταση για να θερμομετρήσουν όσους πολίτες, αναγκαστικά και κατ’ εξαίρεση, εισέρχονται στις Δ.Ο.Υ. της Κρήτης.

Θεωρούμε, λοιπόν, ως ελάχιστη υποχρέωσή μας, να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες, για την άμεση ανταπόκριση στο σχετικό αίτημά μας, στον Πρύτανη, κ. Ευάγγελο Διαμαντόπουλο, στον Κοσμήτορα της σχολής Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης, κ. Νικόλαο Τσουρβελούδη, αλλά και σε όλη την ομάδα των ανθρώπων του που ασχολούνται στην παραγωγή αυτών των μασκών.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό και ενθαρρυντικό ότι ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, όπως το Πολυτεχνείο Κρήτης, αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και ανταποκρίνεται για να καλύπτει άμεσα τις ανάγκες της, μέσα από το έργο του”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook