Ο καταξιωμένος τραγουδιστής ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μιας ξεχωριστής συνεργασίας με τους παραγωγούς Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή

«Μεταξύ σοβαρού και αστείου» είναι ο τίτλος της ραδιοφωνικής εκπομπής στο Ράδιο θέμα 104.6 που επιμελούνται και παρουσιάζουν οι Χρήστος Αηδόνης και Γιώργος Χατζής.

Πρόκειται για μια καινοτόμο ιδέα – προσπάθεια των δύο παραγωγών που σπάει τα κοντέρ των ραδιοκυμάτων και προσελκύει συνεχώς το ενδιαφέρον των νέων δημιουργών- στιχουργών αλλά και καταξιωμένων καλλιτεχνών που στέκονται αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια και έχει ως σκοπό την ανάδειξη νέων στιχουργών.

Συγκεκριμένα νέοι στιχουργοί κάθε μήνα συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό με τον στίχο τους. Οι προτεινόμενοι στίχοι κάθε μήνα, μπαίνουν σε ψηφοφορία στη σελίδα της εκπομπή στο Facebook «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» και το κοινό αποφασίζει απευθείας και αδιαμεσολάβητα το καλύτερο.

Όλα τα νικητήρια κομμάτια μελοποιούνται από τους Χρήστο Αηδόνη και Γιώργο Χατζή και ερμηνεύονται από γνωστούς και κορυφαίους καλλιτέχνες, οι οποίοι συνδράμουν την προσπάθεια ενίσχυσης του ελληνικού τραγουδιού.

Το «Βάλε φωτιά», σε στίχους του Απόστολου Σταγιάννη είναι το νικητήριο τραγούδι του δεύτερου διαγωνιστικού κύκλου:

Μετά τον Μπάμπη Στόκα που ερμήνευσε το πρώτο νικητήριο τραγούδι του Μαρτίου με τίτλο «Απόψε νύχτωσε νωρίς», ο Γιάννης Σαββιδάκης συνεχίζει το εγχείρημα.

Ο Γιάννης Σαββιδάκης είναι ο δεύτερος καλλιτέχνης που συνεχίζει την προσπάθεια, που υιοθέτησε το ΘΕΜΑ 104.6 μέσα από την εκπομπή «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου».

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής που άφησε την σφραγίδα του με τις μοναδικές του ερμηνείες σε τραγούδια, όπως Δέκα μάγισσες, το κορίτσι μου κοιμάται , η μαγεμένη σου ματιά κ.α πολλά από τα οποία έγραψε ο ίδιος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο μιας ξεχωριστής συνεργασίας με τους δύο παραγωγούς.

Πρόκειται για μία προσέγγιση- έκπληξη μια και ο Γιάννης Σαββιδάκης ερμηνεύει ένα μουσικό θέμα διαφορετικό από αυτά που είχαμε ακούσει στο παρελθόν.

Ακούστε εδώ το τραγούδι

Ρεκόρ συμμετοχής στην ψηφοφορία

Οι στίχοι του τραγουδιού «Βάλε φωτιά» κέρδισαν σε μία πολύ δύσκολη ψηφοφορία, με ισχυρό ανταγωνισμό από άλλους νέους φερέλπιδες στιχουργούς απ’ όλη την Ελλάδα.

Είναι εντυπωσιακό πως στην συγκεκριμένη ψηφοφορία, πήραν μέρος σχεδόν 5000 (!!!!) άτομα από 28 χώρες, ένας αριθμός πρωτοφανής για ραδιοφωνική εκπομπή.

Συμμετείχαν 31 στιχουργοί ξεπερνώντας τους αριθμούς του πρώτου διαγωνιστικού κύκλου, στον οποίο είχαν δηλώσει συμμετοχή 20 στιχουργοί και ψήφισαν 1738 άτομα από 19 χώρες σε όλο τον κόσμο – όπως Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά, ΗΠΑ, Βέλγιο Ρουμανία Αίγυπτο κ.α.

Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Σάββατο 5-6μμ και μπορεί κανείς να καταθέτει τους στίχους του στη σελίδα στο facebook «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» – στην οποία πηγαίνετε και μέσω της κεντρικής σελίδας του ραδιοφώνου ΘΕΜΑ 104.6

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook