Τελικά ισχύει αυτό που λένε, “όσα δε φέρνει ο χρόνος, τα φέρνει η στιγμή”. Και είναι κάτι που το αντιλήφθηκαν κάτοικοι στον Σταυρό Ακρωτηρίου.

Χτες το απόγευμα ένας ανεμοστρόβιλος έκανε την εμφάνισή του στον Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά, για ένα περίπου λεπτό, αλλά ήταν αρκετό για να καταστρέψει, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, 4 σπίτια!

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες που μας έστειλε ο κάτοικος του ενός από τα τέσσερα σπίτια, ο ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε σκεπές, αυλές, φράχτες, εξωτερικές κατασκευές, κήπους, ακόμα και πέτρινα τοιχία. 

Μάλιστα, ο ανεμοστρόβολιος έριξε ακόμα και δύο στύλους της ΔΕΗ με συνέπεια να κοπεί η ηλεκτροδότηση στην περιοχή. Η συγκεκριμένη ζημιά επιδιορθώθηκε σήμερα το μεσημέρι από συνεργεία της ΔΕΗ.

Οι ζημιές είναι, όπως γίνεται αντιληπτό, μεγάλες και ειδικά όταν διαπιστώνει ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού ότι έχει “σηκωθεί” ή ανοίξει η σκεπή του, δεν αποτελεί και το καλύτερο συνάισθημα. Πάντως, οι συγκεκριμένοι κάτοικοι είναι ευνόητο και επιβάλλεται να αποζημιωθούν για τις ζημιές που υπέστησαν τα σπίτια τους, στα “καλά καθούμενα”…

Φωτογραφίες από ένα απο τα σπίτια που επλήγησαν

Φωτογραφίες από ζημιές που προκάλεσε ο ανεμοστρόβιλος και σε δεύτερο σπίτι

Μάλιστα ο ιδιοκτήτης που μας έστειλε τις φωτογραφίες σημειώνει ότι από θαύμα δεν έζησαν τα κατοικίδιά του. 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook