Με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή συνεδρία του Συνδέσμου Προπονητών Χανίων με τη Μαρία Ψυχουντάκη.

Η αναπληρώτρια καθηγήτρια ψυχολογίας – αθλητικής ψυχολογίας έκανε εισήγηση με θέμα «Άγχος και στρες στην εποχή του Κορονοιού».

Η ενημέρωση του Συνδέσμου αναφέρει τα εξής:

Πολύ μεγάλη συμμετοχή είχε η 2η διαδικτυακή συνεδρία που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου με προσκεκλημένη εισηγήτρια την κα. Μαρία ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ψυχολογίας – Αθλητικής Ψυχολογίας στο Σ.Ε.Φ.Α.Α. Αθηνών, με θέμα « Άγχος και στρες στην εποχή του Κορονοιού».

Την συνεδρία παρακολούθησαν διαδικτυακά πάνω από 300 άτομα προπονητές αλλά και γυμναστές από όλη την  Ελλάδα και την  Κύπρο. 

Η κα. ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ ανέλυσε με τον πλέον κατανοητό τρόπο τόσο τις επιπτώσεις της σύνθετης κρίσης που βιώνουμε, όσο και την στάση που  πρέπει όλοι να κρατήσουμε σε αυτήν τη δύσκολη κατάσταση. 

Επίσης έδειξε πρακτικούς τρόπους και τεχνικές που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν αλλά και στην δημιουργία  νέας ρουτίνας και νέων στόχων που θα βοηθήσουν τους αθλητές  στη καθημερινότητα τους. 

Πάρα πολλές ήταν και οι ερωτήσεις μετά το πέρας της εισήγησης στις όποιες η κα ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ   έδωσε ακόμα πιο εξειδικευμένες πληροφορίες και τεχνικές κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων των παρευρισκομένων.

Οι διοργανωτές θα ήθελαν να ευχαριστήσουν την κ. Μαρία ΨΥΧΟΥΝΤΑΚΗ για την διαχρονική της παρουσία και στήριξη στα σεμινάρια και στις ημερίδες του Συνδέσμου μας, καθώς επίσης για τις γνώσεις και τις συμβουλές που προσφέρει απλόχερα όλα αυτά τα χρόνια, στους συναδέλφους προπονητές σε όλη την Κρήτη. 

Μαρία σε ευχαριστούμε από καρδιάς!!!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook