Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το cockpit του ελληνικού μαχητικού – Ο Έλληνας χειριστής έχει «λοκάρει» τον Τούρκο ο οποίος προσπαθεί να διαφύγει από τα σκοπευτικά. 

Είναι οι καλύτεροι χειριστές στον κόσμο και το αποδεικνύουν καθημερινά. Αν δεν ήταν αυτοί, παίζοντας τη ζωή τους κορώνα-γράμματα πάνω από το Αιγαίο, οι ανήθικοι και προκλητικοί Τούρκοι θα βόλταραν ανενόχλητοι πάνω από το Αρχιπέλαγος.

Μάχιμοι και ετοιμοπόλεμοι κάθε στιγμή, οι πιλότοι των ελληνικών μαχητικών προστατεύουν τα δίκαια της χώρας μας.

Η ΕΡΤ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα βίντεο – ντοκουμέντο μέσα από cockpit ελληνικού μαχητικού Mirage 2000 το οποίο επιχειρεί αναχαίτιση Τούρκου εισβολέα πάνω από τις Οινούσσες, τη στιγμή μάλιστα που στην περιοχή πετούσε το ελικόπτερο που μετέφερε τον υπουργό Άμυνας κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο και τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, την προηγούμενη Κυριακή, 3 Μαΐου.

Το βίντεο αποτυπώνει ανάγλυφα τι συμβαίνει καθημερινά πάνω από το Αιγαίο, την ένταση, τον κίνδυνο και τις ακραίες καταστάσεις που βιώνουν οι Έλληνες χειριστές.

Όπως φαίνεται το τουρκικό F-16 βρίσκεται διαρκώς στα σκοπευτικά του Έλληνα πιλότου. «Τον έχω», ακούγεται να λέει ο Έλληνας πιλότος του Mirage που καταδιώκει τον Τούρκο χειριστή του F-16. O Τούρκος προσπαθεί να ξεφύγει κάνοντας ελιγμούς, όμως ο Έλληνας πιλότος του Mirage βάζει το τουρκικό F-16 σε παραμέτρους βολής και λοκάρει τον αντίπαλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Στο βίντεο ντοκουμέντο που ανέβηκε στο youtube ακούγεται ο εξής διάλογος:

ΠΙΛΟΤΟΣ 1: FOX 2 (ΒΟΛΗ AIM 2)

ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Τον έχω

ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Έρχεται κι o άλλος (…)

ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Τον έγραψα και στην κασέτα

ΠΙΛΟΤΟΣ 1: Ωραίος

ΠΙΛΟΤΟΣ 2: Σταθερά στα GUNS

ΠΙΛΟΤΟΣ 1: SAME

 

Tags:

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook