Η αντίδραση του Παναθηναϊκού κατά της παρουσίας του Λευτέρη Αυγενάκη στο προπονητικό του κέντρο του στο Κορωπί για «επιθεώρηση» των υγειονομικών πρωτοκόλλων με βαρύτατο ότι… «δεν είναι αποδεκτός», δεν πέρασε απαρατήρητη.

Έτσι ο υφυπουργός Αθλητισμού λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης (7/5) έγινε γνωστό ότι ακυρώνει τις προγραμματισμένες επισκέψεις του στα προπονητικά κέντρα ΠΑΟ και ΑΕΚ!

«Οι προγραμματισμένες επισκέψεις του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, στα προπονητικά κέντρα του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ δεν θα πραγματοποιηθούν», ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση από τη ΓΓΑ.

Μάλιστα, αυτή η εξέλιξη έφερε και μια δηκτική τοποθέτηση του υπεύθυνου Επικοινωνίας του υφυπουργείου Αθλητισμού, Βαγγέλη Μπραουδάκη, ο οποίος ανέφερε τα εξής διόλου τυχαία:

«Η σταδιακή επανεκκίνηση του αθλητισμού στην Ελλάδα είναι δύσκολη, αλλά και απαραίτητη για την αθλητική οικογένεια.

Απαιτητική και ως διαδικασία. Δεν μας αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις και άλλες ενέργειες. Είναι δουλειά ουσίας και μεγάλης ευθύνης.

Ευχαριστούμε την επιστημονική κοινότητα της χώρας μας. Με την καθοδήγησή της λειτουργούμε με περισσότερη σιγουριά περπατώντας στα αχαρτογράφητα μονοπάτια του κορωνοιού».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook