Προσλήψεις απο τον ΔΕΔΔΗΕ με δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ σε περιοχές της Κρήτης, με ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων να αρχίζει από τις 9 Μαΐου του 2020 έως και τις 19 του ίδιου μήνα. 

Σε ότι αφορά στην πρόσληψη στο Ρέθυμνο, αφορά σε δύο ηλεκτροτεχνίτες – εναερίων υπογείων δικτύων. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 9/5/2020 έως και 18/5/2020.

Για λόγους δημόσιας υγείας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτηση και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά με ηλεκτρονικό τρόπο (σε ένα αρχείο μορφής .pdf ή .tif με όριο χωρητικότητας έως 20mb) στο e mail [email protected] ή αν αυτό δεν είναι δυνατό να αποστείλουν την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση, ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΘΥΜΝΟΥ, Κ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ 17, Τ.Κ. 741 00 – ΡΕΘΥΜΝΟ εντός δέκα  ημερολογιακών ημερών που αρχίζουν από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσης.

Δείτε περισσότερα εδώ

Για το Ηράκλειο η ανακοίνωση αφορά στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά επτά (7) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών στην έδρα της Περιοχής Ηρακλείου, που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Πρακτορείο Μοιρών και στο Υποπρακτορείο Χερσονήσου.

Πρόκειται για 4 ηλεκτροτεχνίτες εναερίων υπογείων δικτύων και έναν διοικητικό υπάλληλο για το Ηράκλειο, έναν ηλεκτροτεχνίτη για τις Μοίρες και έναν ηλεκτροτεχνίτη για την Χερσόνησο.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 10/5/2020 έως και 19/5/2020.

Δείτε περισσότερα εδω

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook