Διαβάστε τί απαντάει ο κιθαρίστας των Queen. Μπράιαν Μέι.

Σχεδόν απίθανο είναι το ενδεχόμενο να δούμε ένα σίκουελ του Bohemian Rhaspody. Μπορεί κάτι τέτοιο να μοιάζει εξαιρετική ιδέα για την εταιρεία παραγωγής που θα αναλάμβανε τη συνέχεια της εξιστόρησης, στη μεγάλη οθόνη, της ζωής και της καριέρας του θρυλικού Φρέντι Μέρκιουρι αλλά και για εκατομμύρια ανά τον κόσμο θαυμαστών του, ο κιθαρίστας των Queen, ωστόσο, δεν αφήνει και πολλές ελπίδες.

«Δεν το έχουμε στο μυαλό μας, αυτή τη στιγμή. Τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν, υποθέτω, αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο. Δεν λέω ότι είναι αδύνατο γιατί υπάρχει μια υπέροχη ιστορία, αλλά δεν νιώθουμε ότι είναι η ιστορία που θέλουμε να πούμε αυτή τη στιγμή» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπράιαν Μέι όταν ρωτήθηκε σχετικά και συμπλήρωσε με νόημα: «Υπάρχουν εκατομμύρια πράγματα στην καριέρα μας τα οποία δεν μπορέσαμε να δείξουμε στην ταινία, καθώς έπρεπε να είναι σύντομη για να μπορεί κάποιος να τη δει. Αλλά δεν πιστεύουμε πραγματικά ότι μπορεί να υπάρξει συνέχεια. Νομίζω ότι θα πρέπει να στραφούμε αλλού.Υπήρξαν κάποιες ιδέες που είχαμε, αλλά δεν νομίζω να υπάρξει συνέχεια. Αλλά το εξετάσαμε πολύ σοβαρά».

Η βιογραφική ταινία Bohemian Rhapsody, που βγήκε το 2018, και είχε ως επίκεντρο για την μουσική πορεία των Queen, σάρωσε τα ταμείο συγκεντρώνοντας κέρδη ύψους άνω των 900 εκατ. δολ. ενώ αναδείχτηκε, παράλληλα, σε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των βραβείων Όσκαρ, κερδίζοντας τέσσερα χρυσά αγαλματίδια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook