Οι πρώτες δηλώσεις του Ανδρέα Παντζιαρά μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία του Πλατανιά έγιναν μέσω γραπτής ανακοίνωσης που «μοίρασε» στα Μ.Μ.Ε. ο νεαρός τεχνικός.

Αναλυτικά ο πρώην προπονητής των «ερυθρολεύκων» αναφέρει:

«Μετά και την ολοκλήρωση της σχεδόν τετράμηνης παρουσίας μου στην ομάδα του Πλατανιά θα ήθελα να ευχηθώ καλή τύχη στο δύσκολο πρωτάθλημα της Football League.

Θα ήθελα από την πλευρά μου να ευχαριστήσω το Διοικητικό Συμβούλιο, τους συνεργάτες μου, το φίλαθλο κόσμο που ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο της ΠΑΕ Πλατανιάς, κ. Στέλιο Βαρουξάκη, για την ιδιαίτερα τιμητική συνεργασία που είχαμε σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, στο οποίο πιστεύω ότι δούλεψα με ευσυνειδησία και αξιοπρέπεια, δίνοντας πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου προς όφελος της ομάδας.

Τέλος θα ήθελα ν’ αναφερθώ ξεχωριστά στους ποδοσφαιριστές του Πλατανιά, με τους οποίους συνεργάστηκα όλο αυτό το χρονικό διάστημα σωστά και μεθοδευμένα, γεγονός άλλωστε που θεωρώ ότι αποδείχτηκε όχι μόνο μέσα από τα αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια αλλά και από την εν γένει αγωνιστική εικόνα της ομάδας. Η σχέση μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να είναι, σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Με τιμή, Ανδρέας Παντζιαράς»

                                                           

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook