Κλιμάκιο της αντιπεριφέρειας Χανίων επισκέφθηκε τον δήμο Καντάνου Σελίνου

Τον Δήμο Καντάνου-Σελίνου επισκέφθηκε τη Δευτέρα 11.05.2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Νικόλαος Καλογερής συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων κυρία Ελένη Δοξάκη, τον Προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων κ. Γεώργιο Μπουντουράκη και τον ειδικό συνεργάτη  κ. Νεκτάριο Κουμάκη, προκειμένου να ελέγξουν την πορεία των έργων που εκτελούνται στον Δήμο Καντάνου-Σελίνου.

Μαζί με τον Δήμαρχο Αντώνιο Περράκη, τους Αντιδημάρχους Μιχάλη Μπικάκη, Γεώργιο Βακάκη και Δημοτικούς Συμβούλους επισκέφθηκαν αρχικά τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στη Σπίνα όπου πολύ σύντομα πρόκειται να ολοκληρωθούν οι εργασίες αποπεράτωσης του Έργου το οποίο χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το Γυμνάσιο-ΕΠΑΛ Καντάνου όπου πρόκειται να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα Ενεργειακής Αναβάθμισης των κτιρίων από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΕΠ ΚΡΗΤΗ 2014 – 2020 της Περιφέρειας Κρήτης, προϋπολογισμού 682.416,00€. 

Συζήτησαν με τους Δημοτικούς Συμβούλους και τους κατοίκους της Καντάνου σχετικά με θέματα που αφορούν τον οικισμό της Καντάνου, την ολοκλήρωση του Σχεδίου Πόλεως και την πράξη εφαρμογής του.

Επισκέφθηκαν τα έργα που εκτελούνται στον επαρχιακό δρόμο Χανίων – Παλαιόχωρας στα Πλεμενιανά-Βληθιά  και αφορούν τις αποκαταστάσεις ζημιών από τις πλημμύρες που προκλήθηκαν από τη θεομηνία του Φλεβάρη του 2019.

Τέλος, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην  Παλαιόχωρα όπου παρουσία της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίας Σταματίας Σταυρίδου Βλησίδη,  τριών Αντιδημάρχων Μιχάλη Μπικάκη, Μανώλη Κουκουλά, Γιώργου Βακάκη και του Προέδρου της ΔΕΥΑ Σελίνου Ιωάννη Βαρδουλάκη συζητήθηκε το θέμα δημιουργίας παράκαμψης του περιφερειακού δρόμου από τον  οικισμό της Παλαιόχωρας καθώς επίσης και η αναζήτηση χρηματοδότησης για την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης του δρόμου Ελαφονήσι – Σκλαβοπούλα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook