Υπογραφή Σύμβασης Επισκευής Ξενώνα Φιλοξενίας ΔΙΚΤΥΝΑ, Δήμου Πλατανιά».  

 Ο Δήμος Πλατανιά στα πλαίσια εκτέλεσης του τακτικού του Τεχνικού Προγράμματος και της αξιοποίησης κάθε πηγής χρηματοδότησης, υπέγραψε Σύμβαση έργου, με τίτλο  «Επισκευή Ξενώνα Φιλοξενίας ΔΙΚΤΥΝΑ Δήμου Πλατανιά, προϋπολογισμού 790,000,00€ (με αναθεώρηση και ΦΠΑ).
Το έργο αφορά σε επισκευή και αναβάθμιση   των κτιριακών εγκαταστάσεων, αντικατάσταση   των Η/Μ εγκαταστάσεων,  δημιουργία συστήματος ψύξης-θέρμανσης, ενεργειακή αναβάθμιση, οικοδομικές εργασίες, ξυλουργικές εργασίες, χρωματισμοί, διαμορφώσεις χώρων κλπ.

Η υπογραφή της σύμβασης πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας  του Δήμου Πλατανιά στον Αλικιανό,   από το Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη και τον εκπρόσωπο της  αναδόχου εταιρείας  ΣΤΟΧΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, κ.Αντώνιο Παντελάκη, που μειοδότησε στις διαγωνιστικές διαδικασίες που είχαν προηγηθεί.
  
Μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω εργασιών ο Δήμος Πλατανιά θα έχει πλήρως ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο Ξενώνα, ολοκληρώνοντας και διατηρώντας   ταυτόχρονα μια αυτοδιοικητική προσπάθεια που είχε ξεκινήσει από την πρώην Κοινότητα Κολυμβαρίου και τον πρώην ομώνυμο Καποδιστριακό Δήμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook